Nuori InnovaatTori -tapahtuma Esedun opiskelijan silmin

Pääsin mukaan Nuori InnovaatTori projektiin melko alkuvaiheessa. Ensimmäisissä palavereissa hahmoteltiin tapahtuman yleiskuvaa. Sain tehtäväkseni Esedun Nuori Yrittäjä- yritysten vastuuhenkilö toimimisen. Minun piti siis saada mahdollisimman monta NY-yritystä paikalle joka osoittautui yllättävän vaikeaksi. Minulla ei ollut suurta roolia itse tapahtuman järjestämisestä. Sen puolen hoitivat muut projektin jäsenet.

11IMG_3717 (2)

Itse tapahtuman suunnitteluprojekti oli mielenkiintoinen ja tarjosi mukavaa vaihtelua koulun projekteihin. Lisäksi projektin parissa työskentely antoi valmiuksia joita ei muuten koulusta saa. Projekti antoi myös mahdollisuuden nähdä miten tämän kaltaisia tapahtumia järjestetään ja opetti kunnioittamaan tapahtuman järjestäjiä. Sillä heidän tekemänsä työ määrä on huima jo pienessäkin tapahtumassa.

Toivon että Nuori Innovaattori tapahtuma saa jatkoa jossain muodossa. Tapahtuma näytti että eri koulutusasteiden yhteistyö toimii hyvin ja sitä kannattaa käyttää jatkossa. Toivon että saan jolla jatkossakin mukana tämän kaltaisissa projekteissa ja että Mamk ja Esedun yhteisiä projekteja järjestetään jatkossakin. Suosittelen kaikkia opiskelijoita kokeilemaan tämän kaltaisia projekteja. Se avaa teille mahdollisuuksia joita ette muuten saa.

 

Juho Härkönen

Merkonomiopiskelija, Esedu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 + = yhdeksän

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>