Unelma Elämä sai uusia ideoita Inno24-leiriltä

Lukiessani Inno 24-leiristä ajattelin heti, että tuonne menen ja vien casen Unelma Elämä yrityksestäni. Ilmoittautumishetkellä valmennus- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritykseni oli ollut toiminnassa vajaan vuoden. Ilmoittauduin mukaan ja minut otettiin hyvin vastaan. Unelma Elämä tarjoaa valmennusta ja hyvinvointipäiviä työyhteisöille, yksilöllistä elämäntaidon valmennusta, ryhmävalmennuksia, hyvinvointikursseja, retriittejä, rentoutusohjausta ja jooga- ja meditaatio-ohjausta.

susiniemi8

Laadin casen jossa hain ideoita tuotteistamiseen ja markkinointiin. Kävin esittelemässä casen henkilökohtaisesti koko Inno24-leirin väelle. Kannustin tulevaa työryhmää miettimään ja ideoimaan rohkeasti. Lennättämään ajatuksia. Seuraavana päivänä kävin kuuntelemassa 4 hengen työryhmän tuotoksen casesta. Ensin he esittelivät sen lyhyesti kaikille paikalla olijoille. Aikaa oli varattu keskustella myös pelkästään koko case-työryhmän kanssa. Työryhmä oli paneutunut hyvin asiaan ja ottanut selville taustatietoja työskentelyä varten. Kehittämisajatukset he olivat koonneet PowerPoint esitykseen minkä sain myös mukaan.

Keskustelu työryhmän kanssa oli todella hedelmällistä. Haluankin kiittää työryhmää heidän työstä ja antoisasta keskustelusta. Kiitän myös kaikkia niitä henkilöitä jotka tekivät päivän mahdolliseksi. Sain runsaasti uusia ideoita ja ajatuksia Unelma Elämän toiminnan kehittämiseen. Lisäksi sain käytännönläheisiä vinkkejä valmennus- ja hyvinvointipalveluiden tuotteistamiseen ja markkinointiin. Inno24-leirille osallistuminen on ollut minulle yrittäjän näkökulmasta kannattavaa. Osan ajatuksistani olen toteuttanut käytännössä ja olen saanut siitä uusia ajatuksia tuotteistamiseen ja markkinointiin. Osa asioista on vielä kypsymässä.

Päivä on tuonut myös uusia kontakteja ja asiakkaita. Suosittelenkin yrittäjille rohkeasti osallistumista jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Uskon sekä aloittelevien, että pitkään toimivien yritysten hyötyvän osallistumisesta. Paikalle kannattaa mennä myös itse henkilökohtaisesti ja avoimin mielin. Suurin anti tulee kasvokkain keskustelusta työryhmän kanssa. Siihen kannattaakin tulevilla Ieireillä varata riittävästi aikaa. Itse koen, että on erittäin arvokasta, että välillä joku ulkopuolinen tarkkailee toimintaani yrittäjänä ja kertoo ajatuksistaan. Ne voivat olla kullan arvoisia. Inno24-leirejä kannattaa järjestää jatkossa. Se tarjoaa erilaisen ja arvokkaan mahdollisuuden yrittäjälle yrityksen toiminnan tarkasteluun. Voisin tuoda sinne myös Unelma Elämältä uuden casen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


8 + viisi =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>