Ennakkotunnelmia Oppimiskeidaspilotin Grillikauden avajaisista

Ilmassa on kihelmöivää jännitystä ja odottamisen tunnelmaa, kun oppimiskeidaspilotin ensimmäistä live stream –lähetystä ”Grillikauden avajaisia” tuotetaan Ravintola DeXiin. Grillikauden avajaisten live stream -lähetystä lähdettiin suunnittelemaan Kinoshankkeen Keidasryhmässä viime syksynä. Punaisena lankana oli luoda eri koulutusorganisaatioihin oppimiskeitaita, jotka voivat olla virtuaalisia alustoja, fyysisiä tiloja tai sosiaalisia kohtaamispaikkoja.

dexi

Ilmassa on kihelmöivää jännitystä ja odottamisen tunnelmaa, kun oppimiskeidaspilotin ensimmäistä live stream –lähetystä ”Grillikauden avajaisia” tuotetaan Ravintola DeXiin. Grillikauden avajaisten live stream -lähetystä lähdettiin suunnittelemaan Kinoshankkeen Keidasryhmässä viime syksynä. Punaisena lankana oli luoda eri koulutusorganisaatioihin oppimiskeitaita, jotka voivat olla virtuaalisia alustoja, fyysisiä tiloja tai sosiaalisia kohtaamispaikkoja. Grillikauden avajaisissa yhdistetään live stream -lähetyksellä fyysiset tilat virtuaalisen bambuser –alustan avulla Mamkin, Esedun ja Otavan opiston välillä. Kun toisaalla tapahtuu, voidaan se välittää toisaalle ja tallentaa nykytekniikan avulla oppimis-keitaalle myöhempää opetuskäyttöä varten.

Grillikauden avajaiset –tapahtuma lähetetään Mamkin oppimisravintola DeXistä Esedun kahviloihin, aulatiloihin ja opetusravintoloihin. Myös Otavan opistolla voi tapahtumaa seurata livenä. Grillikauden avajaiset on Kampusfestareiden osatapahtuma ja näin ollen kyseessä on myös kaikille avoin yleisötapahtuma.

Kuoppalan Eeva ehdotti syksyllä monialaisen, pedagogisen oppimiskeitaan rakentamista Grillikauden avajaisten ympärille. Näin myös toimittiin. Matkan varrella tapahtumaan kiinnitettiin opintojaksoja monialaisesti. Lähetyksen tuottaa ja taltioi Mamkin Tapahtuma-akatemia ja Monikameratuotanto –opintojakso. Esedulla live stream -lähetyksen varmistaa Multiamediatuotanto -opintojakson datanomiopiskelijat. DeXin keittiön valtaavat Mamkin Gastronomia –opintojakson opiskelijat. Esedun marata-alan työssäoppijoita on myös mukana toteuttamassa lounastapahtumaa. Esedun kokkiopiskelijat seuraavat live stream-lähetystä ja arvioivat lähetystä oppimiskeidas -palautteen avulla. Mekkala ry ja kulttuuri-tuottajat toteuttavat tapahtuman käsikirjoituksen yhteistyössä Tapahtuma-akatemian kanssa. Lähetyksen kameratuotantoa ja käsikirjoitusta yhdistetään kameroiden, spottien, juonnon ja musiikin avulla. Muotoilijat taas saapuvat havainnoimaan oppimiskeitaan lähetystä, sen laatua, kuvaa, ääntä ja yleistä tapahtuman onnistumista. Kehittämisideoita toivotaan myös asiakkailta webropol -kyselyn avulla nettilähetyksessä olevan linkin kautta.

Sään salliessa saatetaan grillata, haastatella ja kuvata myös piha-alueella. Yhteistyö-kumppaneista Metos on paikalla esittelemässä puuhiiliuuniaan maistattaen samalla puuhiiliuunissa grillattuja herkkuja. DeXi-stagen päävieraaksi saapuu Luomuinstituutin tutkimuskoordinaattori Jaakko Nuutila. Kaikkea tätä on ainakin luvassa Grillikauden avajaisissa ke 24.4. klo 11-13.00 Ravintola DeXissä, tervetuloa!

Keidasryhmän puolesta,
Minna-Mari Mentula
palvelupäällikkö
Mamk/Kasarmin kampuksen ravintolapalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kuusi × = 48

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>