Innovatiiviset ympäristöt – benchmarking matka Jyväskylään

Kinos-hankkeessa mukana olevat “propellipäät” vieraili Crazy Townissa 21.2. Sisään astuessa paikka henki tekemisen meininkiä. Tilat sijaitsevat vanhassa rakennuksessa Jyväskylän ydinkeskustassa, mutta sisustus liitutauluseinineen ja massiivisine lamppuineen henki nykypäivää.

2013-02-21-10.06.45

Crazy Town

Kinos-hankkeessa mukana olevat “propellipäät” vieraili Crazy Townissa 21.2. Sisään astuessa paikka henki tekemisen meininkiä. Tilat sijaitsevat vanhassa rakennuksessa Jyväskylän ydinkeskustassa, mutta sisustus liitutauluseinineen ja massiivisine lamppuineen henki nykypäivää.

Yrityksen verkkosivuilla kerrotaan että ”Crazy Town edistää jäsentensä liiketoimintaa ja menestymistä luomalla edellytyksiä (toimitilat ja yhteistuotanto), työkaluja (osaamisen ja liiketoiminnan kehittäminen) ja tilanteita toinen toiselta oppimiselle.” Meille esiteltiin toimintaa hyvin seikkaperäisesti. Pienenä miinuksena täytyy mainita heidän oman langattoman verkon toimivuus. Yritin streemata esitystä suoraan verkkoon heidän langattoman verkon kautta, mutta aina 30 sekunnin jälkeen lähetyksestä hävisi ääni. Oheisessa klipissä kuitenkin tärkein pointti kahvikärrystä vaikkakin lähetyksen ääni katoaa 30 sekunnin jälkeen: https://bambuser.com/v/3388249

Kohtaamiset ovat tärkeitä kaikessa toiminnassamme. Tämä yritys mahdollistaa kohtaamisia bisneselämässä. Myös tässä klipissä tulee oleellinen 30 sekunnissa: https://bambuser.com/v/3388253

Saimme kuulla myös vertaisympäristön perustamisesta, organisaation innovaatiokulttuurin kehittämisestä jne. Video kertokoon tarkemmin: http://bambuser.com/v/3388263 
Viimeisessä klipissä päästään tiimiakatemian kautta yrittäjäksi, Crazy Town:n syntyminen ja lentoon lähtö: http://bambuser.com/v/3388314

Tuija Jaakkola, Etelä-Savon ammattiopisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


3 − kolme =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>